Er Wolff Parkinsons hvite syndrom alvorlig?
Er Wolff Parkinsons hvite syndrom alvorlig?

Video: Er Wolff Parkinsons hvite syndrom alvorlig?

Video: Er Wolff Parkinsons hvite syndrom alvorlig?
Video: Синдром Вольфа-Паркинсона-Уайта (WPW): причины, симптомы и патология 2024, Juli
Anonim

Det kan være skummelt å bli fortalt at du har et problem med hjertet ditt, men WPW syndrom vanligvis ikke seriøs . WPW syndrom Noen ganger kan det være livstruende, spesielt hvis det oppstår sammen med en type uregelmessig hjerterytme som kalles atrieflimmer. Men dette er sjelden, og behandling kan eliminere denne risikoen.

Her kan du dø av Wolff Parkinson White Syndrome?

I et hjerte påvirket av WPW syndrom imidlertid en ekstra elektrisk vei kan forstyrre normal hjerterytme. Hvis det er ubehandlet, unormal hjerterytme, arytmi eller takykardi, kan forårsake blodtrykk, hjertesvikt og til og med død.

Videre, er Wolff Parkinson White Syndrome en hjertesykdom? I Wolff - Parkinson - Hvit ( WPW ) syndrom , en ekstra elektrisk vei mellom din hjertets øvre og nedre kammer forårsaker en rask hjerterytme. Tilstanden, som er tilstede ved fødselen, er ganske sjelden. Episodene med raske hjerteslag er vanligvis ikke livstruende, men alvorlige hjerte problemer kan oppstå.

Dessuten, kan jeg trene med Wolff Parkinson White Syndrome?

Fitnessen til pasienter med Wolff - Parkinson - Hvitt syndrom å hengi seg til sportslige aktiviteter er et praktisk kardiologisk problem. Den største risikoen er plutselig død på grunn av atrieflimmer som forverres til ventrikkelflimmer. Trening -inducert takykardi er en klassisk kontraindikasjon for konkurransesport.

Er Wolff Parkinson White Syndrome arvelig?

Arv. De fleste tilfeller av Wolff - Parkinson - Hvitt syndrom forekommer hos personer uten tilsynelatende familiehistorie syndrom . I disse tilfellene vil syndrom arves på en autosomal dominerende måte. Dette betyr at bare én kopi av PRKAG2 genet er endret for at en person skal ha symptomer på syndrom.

Anbefalt: