Kan du gurgle med peroksid for betennelse i mandlene?
Kan du gurgle med peroksid for betennelse i mandlene?

Video: Kan du gurgle med peroksid for betennelse i mandlene?

Video: Kan du gurgle med peroksid for betennelse i mandlene?
Video: Martin Helme: Valitsuse plaan hoogustada võõrtööjõu importi kahjustab Eesti inimeste palgataset 2024, Juli
Anonim

Gurgling med hydrogen peroksid kan hjelpe en sår hals på flere måter. Den kan også bidra til å løsne slimet i halsen, som kan forårsake irritasjon og smerte. Små barn og mennesker som har det vanskelig gurgling uten å svelge kan prøve gurgle varmt saltvann i stedet for lignende fordeler.

Vil gurgling med peroksid drepe halsbetennelse i denne forbindelse?

Gurgling med en løsning som består av like deler av vann og hydrogen peroksid ville også hjelpe. Men det er alltid en liten, men reell sjanse for autoimmunitet fra strep infeksjon. Han eller hun burde være rimelig sikker på at det ser ut strep - og deretter få det bekreftet gjennom en bakteriekultur.

For det andre, hvor ofte kan du gurgle med hydrogenperoksid? Gjøre ikke svelge dette produktet. Bruk opptil 4 ganger daglig eller som anbefalt av tannlegen eller legen din.

Deretter kan man også spørre: kan gurgling med hydrogenperoksid være skadelig?

Hydrogenperoksid er trygt for de fleste hvis de bruker det riktig. Imidlertid sammensatte kan være skadelig hvis en person bruker det for ofte eller hvis konsentrasjonen er for sterk. Folk burde aldri gurgle med matkvalitet hydrogenperoksid , som har en konsentrasjon på 35 prosent.

Hjelper peroksid med strep i halsen?

Såre halser er ofte forårsaket av bakterielle infeksjoner. Siden hydrogen peroksid dreper bakterier, gurgler med hydrogen peroksid kan hjelp lette ubehaget av et sår hals ved å drepe bakteriene i munnen og hals.

Anbefalt: