Hvor er trommehinnen i øret?
Hvor er trommehinnen i øret?

Video: Hvor er trommehinnen i øret?

Video: Hvor er trommehinnen i øret?
Video: Ørets anatomi 2024, Juli
Anonim

Lyd trakter gjennom pinna inn i den ytre hørselskanalen, et kort rør som ender ved trommehinne (trommehinne). Lyd forårsaker trommehinne og de bittesmå festede beinene i den midterste delen av øre for å vibrere, og vibrasjonene ledes til cochleaen i nærheten.

På denne måten, hvor langt i øret er trommehinnen?

De trommehinne er bare ca 2 til 3 cm inn fra åpningen av øre kanal. Den første centimeteren inn er brusk, som har litt gi når du trykker mot den, og huden er litt tøffere der.

Er også trommehinnen synlig? Det ytre øret består av et ytre synlig del – delen du bruker øredobber på eller dekker med øreklokker. Men det er også en del av det ytre øret som du ikke kan se med det blotte øye, inkludert ditt trommehinne.

Spørsmålet er deretter, er trommehinnen en del av mellomøret?

De mellomøret er delen av øre internt i trommehinne , og utenfor det ovale vinduet på indre øre . Pattedyret mellomøret inneholder tre ossikler, som overfører vibrasjonene til trommehinne inn i bølger i væsken og membranene i indre øre.

Hva er funksjonen til trommehinnen i øret?

Din trommehinne er en veldig viktig del av din øre . Lydbølger beveger seg gjennom øre kanal å nå trommehinnen . De trommehinne er en tynn hudflik som strekkes stramt som en tromme og vibrerer når lyden treffer den. Disse vibrasjonene beveger de små beinene i midten øre , som sender vibrasjoner til det indre øre.

Anbefalt: