Hva står ARV for?
Hva står ARV for?

Video: Hva står ARV for?

Video: Hva står ARV for?
Video: Naturfag - Genetikk, arv og miljø 2024, Juli
Anonim

ARV i eiendom er en forkortelse for etter reparasjonsverdi, eller estimatet av eiendommens verdi etter at alle reparasjoner og oppgraderinger er fullført.

På samme måte kan man spørre seg, hva står bokstavene ARV for?

ARV står til Antiretrovirale midler og ART står for antiretroviral behandling. Disse refererer begge til den samme medisinen, som brukes til å behandle HIV.

For det andre, hva er forskjellen mellom kunst og ARV? KUNST er medisiner som behandler HIV. Legemidlene vil ikke drepe eller kurere viruset. Når viruset er sakket ned, så er HIV sykdom. Antiretroviral narkotika omtales som ARV.

Med tanke på dette, hva er ARV?

ART står for antiretroviralt behandling. Det kalles også kombinasjonsterapi eller HIV -behandling. Hva er ARV ? HIV-legemidler kalles antiretrovirale midler ( ARV ) fordi HIV er en type virus som kalles et retrovirus.

Er ARV gratis?

nasjonal antiretroviral terapiprogram, som begynte i 2002 og gradvis utvides over hele landet. Behandling tilbys gratis gratis i offentlig sektor. Dette har igjen stimulert etterspørselen etter frivillig HIV -rådgivning og testing. antiretroviralt behandling i 1996.

Anbefalt: