Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker du fugemagi?
Hvordan bruker du fugemagi?

Video: Hvordan bruker du fugemagi?

Video: Hvordan bruker du fugemagi?
Video: Hvordan bruger du din ferie? 2024, Juli
Anonim

For best resultat og før applikasjon , bruk Grout Magic Forbehandling. Rist flasken kraftig før bruk. Søke om i et tynt strøk over fugemassen med en børste eller svamp og søke om jevnt over overflaten. Tørk av alt overflødig som er på flisoverflaten umiddelbart eller innen 60 minutter applikasjon.

Bare så, fungerer Magic Eraser på fugemasse?

Mr. Clean sin beste måte å rengjøre på fugemasse er sammen med Mr. Clean Magic Eraser Bad. Sprudlende med den friske duften av Febreze® Meadows & Rain, er den kraftig nok til å slå ut selv den mest gjenstridige oppbyggingen på fugemasse på hele badet ditt.

hvordan kan jeg endre fargen på fugemassen min? Den mest populære måte å endre på de farge av din fugemasse er å farge den. Men før du gjør det, skrubbe den med en blekemiddel-blanding for å drepe mugg eller mugg som kan vokse på den. Vurder deretter å bruke en flekk som har en farge ligner skitt, slik at det ikke blir synlig flekker over tid.

For det andre, hvordan rengjør du flisfuge?

Relatert til:

  1. Hemmeligheten bak rene fliser på gulv, vegger og benker?
  2. Tørk først av fugemassen med varmt vann for å fjerne overflatesmuss og skitt.
  3. Du kan også bruke kommersielt tilberedte fugemasser eller fortynnet blekemiddel.
  4. For gjenstridige fugemasseflekker, bland en pasta av to deler natron og en del vann.

Hvordan forsegler og maler du fugemasse?

Fugemaling absorberes i uforseglede materialer og vaskes ikke lett av senere. Hvis du virkelig vil maling de fugemasse Påfør et strøk fliser mellom uforseglede fliser forsegler til flisene først, i henhold til produsentens instruksjoner, og la det tørke helt før du påfører det fugemasse.

Anbefalt: