Hvor sprer MALT lymfom seg?
Hvor sprer MALT lymfom seg?

Video: Hvor sprer MALT lymfom seg?

Video: Hvor sprer MALT lymfom seg?
Video: НИКОГДА НЕ ХОДИ НА ЗАБРОШКИ НОЧЬЮ! Я ПРОВЕЛ СЕАНС ЭГФ/ФЭГ КО МНЕ ЯВИЛСЯ ЗЛОЙ ДУХ. 2024, Juli
Anonim

Du har vanligvis lave doser strålebehandling til området av lymfom . Hos noen mennesker er MALT har spre til nærliggende lymfeknuter eller, sjeldnere, til et annet kroppsorgan når det blir diagnostisert. Du kan ha kjemoterapi med immunterapi (kjemoimmunterapi).

Er MALT -lymfom følgelig dødelig?

Pasienter med H pylori - uavhengig MALT lymfom Er Herdbar Med strålebehandling. Etter mer enn to tiår med vellykket laboratorie- og klinisk forskning, har den "nye" enheten av slimhinne-assosiert lymfoidvev ( MALT ) lymfom nå en edel modenhet. MALT lymfom er en veldig sløv sykdom.

er gastrisk MALT lymfom helbredelig? Heldigvis, gastrisk MALT lymfom er en veldig behandles kreft med en utmerket prognose . Når det er sagt, kan det være skremmende å få diagnosen kreft. I tillegg kan behandlinger være forbundet med bivirkninger, spesielt tretthet.

På denne måten, hvor vanlig er MALT -lymfom?

MALT lymfom Er mest felles type marginal sone lymfom , men det er det fortsatt sjelden . Bare rundt 8 av 100 mennesker diagnostisert med ikke-Hodgkin lymfom ha MALT lymfom . MALT lymfom kan utvikle seg nesten hvor som helst i kroppen, men det utvikler seg oftest i magen.

Hva står MALT lymfom for?

MALT lymfom er en uvanlig form for ikke- Hodgkin lymfom (NHL). MALT står for "assosiert med slimhinner lymfoid vev. "I motsetning til de fleste lymfomer som begynner å vokse i lymfeknuter, denne typen lymfom oppstår vanligvis fra vev som er tilstede i slimhinnen til visse andre organer i kroppen.

Anbefalt: