Innholdsfortegnelse:

Hvordan bryr du deg om noen med hemofili?
Hvordan bryr du deg om noen med hemofili?

Video: Hvordan bryr du deg om noen med hemofili?

Video: Hvordan bryr du deg om noen med hemofili?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний) 2024, Juli
Anonim

Behandling

  1. Desmopressin. I noen former for mild hemofili , kan dette hormonet stimulere kroppen din til å frigjøre mer koagulasjonsfaktor.
  2. Blodproppbevarende medisiner. Disse medisinene bidrar til å forhindre at blodpropper bryter sammen.
  3. Fibrinforseglingsmidler.
  4. Fysioterapi.
  5. Førstehjelp ved mindre kutt.
  6. Vaksinasjoner.

Følgelig, hva er dagens behandling for hemofili?

Hemofili er behandlet med utskifting terapi . Dette innebærer å gi eller erstatte koagulasjonsfaktorene som er for lave eller mangler hos en pasient med tilstanden. Pasienter får koagulasjonsfaktorer ved injeksjon eller intravenøst.

På samme måte, hvor ofte trenger hemofili behandling? For mer alvorlig blødning kan en pasient trenge 2 til 3 infusjoner om dagen, i 10 til 14 dager. Profylakse (forebyggende) terapi. Infusjoner er gis en eller flere ganger i uken for å forhindre blødninger. Ofte , barn med hemofili motta profylaksebehandling for å forhindre at det i det hele tatt oppstår blødninger.

På samme måte kan man spørre, hvilke begrensninger har en person med hemofili?

Alvorlig begrensninger i bevegelsesområde, kroniske smerter og lammende funksjonshemming er det ultimate resultatet for mange pasienter som opplever kronisk hemofil artropati. Hematomer, en annen komplikasjon av hemofili , som regel gjøre ikke oppstår spontant.

Hva skjer hvis en person med hemofili blir kutt?

Hemofili er en sjelden genetisk (arvelig) lidelse der a personens blod kan ikke koagulere ordentlig. På grunn av dette, når en person med hemofili får en stor skjære eller får indre skader, vil han blø i lengre tid og ha problemer med å helbrede.

Anbefalt: