Er Cortisporin Otic en resept?
Er Cortisporin Otic en resept?

Video: Er Cortisporin Otic en resept?

Video: Er Cortisporin Otic en resept?
Video: #Ալերգիա ➡ Առաջացման պատճառներն ու խնդիրները ‼ 2024, Juli
Anonim

Cortisporin Otic (for ørene) er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle ytre øreinfeksjoner forårsaket av bakterier. Denne medisinen er ikke til bruk ved behandling av indre ørebetennelse. Cortisporin Otic kan også brukes til formål som ikke er oppført i dette medisiner guide.

På samme måte spørs det hvilken medikamentklasse Cortisporin Otic er?

Brukes for Cortisporin Neomycin og polymyxin B tilhører klassen medisiner kjent som antibiotika. De virker ved å drepe bakteriene eller forhindre vekst. Hydrokortison er et steroidmedisin som brukes til å lindre rødhet, kløe og hevelse forårsaket av øreinfeksjoner.

Ved siden av ovenfor, hvordan dispenseres Cortisporin otic? Cortisporin Otic Suspensjon Dosering og administrering Den eksterne hørselskanalen bør rengjøres grundig og tørkes med en steril bomullsapplikator. For voksne bør fire dråper av løsningen dryppes inn i det berørte øret 3 eller 4 ganger daglig.

Er Cortisporin et antibiotikum i denne forbindelse?

Cortisporin Øreløsning (neomycin- og polymyxin B-sulfater og hydrokortisonløsning) er en kombinasjon av to antibiotika og et antiinflammatorisk kortikosteroid i en øredråpe som brukes til å behandle ytre øreinfeksjoner forårsaket av bakterier (også kjent som svømmerøre).

Hvor mye koster Cortisporin øredråper?

De koste til Cortisporin Otic Otic løsning (1%-0,35%-10000 enheter/ml) er rundt $108 for en tilførsel av 10 milliliter, avhengig av apoteket du besøker.

Anbefalt: