Hva betyr føflekk i høyre håndflate?
Hva betyr føflekk i høyre håndflate?
Anonim

Spot eller føflekker på linjer i håndflate

Føflekker funnet på midten av håndflaten på høyre hånd siden av linjen er lovende. Det er en indikasjon på lykkelig gift liv og gode slektninger. Muldvarp onmars -linjen viser bærerens sjenerte natur. En svart flekk på livslinjen indikerer en forverring av helse eller ulykke

Tilsvarende, hva betyr et fødselsmerke på håndflaten?

Fødselsmerke på Håndens betydning : Å ha fødselsmerke på din hånd , enten til venstre eller høyre hånd , er et tegn på at du er talentfulle og du vil lykkes i livet. Fødselsmerke på haken Betydning : A. fødselsmerke på haken til en mann midler at han er veldig temperamentsfull.

Vet også, har føflekker virkelig betydninger? En inne i øret betyr langt liv, mens en på toppen av øret symboliserer intelligens. Hvis du har føflekker På begge ører vil du være innflytelsesrik og nyte et komfortabelt liv. muldvarp finnes i høyre eller venstre hjørne av overleppen.

Hva er følgelig meningen med føflekk i venstre hånd?

Et ekteskap på venstre øre antyder et godt ekteskap. Heldig Muldvarp Kanten av øyet Betydning . EN muldvarp på øyets ytterkant sier at personen er veldig heldig med hensyn til rikdom og vil ha mange venner. Muldvarp Under eller nær nesen din vinge Betydning.

Hvordan døde jeg i mitt tidligere fødselsmerke?

Vel, en gammel fortelling sier det fødselsmerker er faktisk arr fra en tidligere liv . Ikke bare arr, men de måten du døde på i en annen liv . De legenden sier at folk uten fødselsmerker døde av naturlige årsaker i deres tidligere liv . Dette kan være et kniv- eller sverdsår (avhengig av hvor lenge siden tidligere liv 'var).

Anbefalt: