Hva er forskjellen mellom høye selvmonitorer og lave selvmonitorer?
Hva er forskjellen mellom høye selvmonitorer og lave selvmonitorer?

Video: Hva er forskjellen mellom høye selvmonitorer og lave selvmonitorer?

Video: Hva er forskjellen mellom høye selvmonitorer og lave selvmonitorer?
Video: Hva er forskjellen mellom production og management? 2024, Juli
Anonim

Høy selv - skjermer er mennesker som lettere endrer måten de presenterer seg på i en sosial setting som svar på sosiale signaler. Lavt selv - skjermer regulere deres oppførsel med referanse til deres indre tro. De bryr seg ikke så mye om hvordan de fremstår.

Vet også, hva betyr det å være en lav selvmonitor?

Lav selvmonitor har en tendens til å bruke indre tro og verdier for å bestemme hvordan de skal oppføre seg, mens de er høye selvmonitorer en tendens til å Observere omgivelsene og endre atferd for å passe inn. Denne personlighetstesten vil fortelle deg om du er en lav eller høy selvovervåking.

Videre, hva er egenkontrolltest? Innledning: The egenovervåking skala måler i hvilken grad et individ har vilje og evne til å endre hvordan de oppfattes av andre. Dette test ble utviklet av Mark Snyder (1974). De test bør ikke ta mer enn to minutter.

Hva er også et eksempel på egenkontroll?

Til eksempel , kan en terapeut tildele en klient selv -- overvåkning som lekser for å oppmuntre bedre. 2. et personlighetstrekk som gjenspeiler en evne til å endre ens atferd som svar på situasjonspress, muligheter og normer.

Hvordan blir du en høy selvmonitor?

Studer din egen oppførsel under en rekke sosiale forhold. Øv deg selv --presentasjon i speilet. Alle disse atferdene kan føre til høyere selv - overvåkning . Når du bli et høyt jeg - Observere , deg bli til mer selvsikker, og du er et skritt nærmere å bli mer vellykket.

Anbefalt: