Hva er fordelene med å senke drikkealderen?
Hva er fordelene med å senke drikkealderen?

Video: Hva er fordelene med å senke drikkealderen?

Video: Hva er fordelene med å senke drikkealderen?
Video: Should We Lower The Drinking Age? 2024, Juli
Anonim

Senke drikkealderen vil tillate tenåringer drikke alkohol i regulerte miljøer med tilsyn. 6. Flytte alder til 21 har ganske enkelt flyttet risikoen for dødsulykker fra tenåringer til unge voksne.

Dessuten, hvorfor skal drikkealderen senkes til 18-statistikk?

Ifølge Nasjonalt senter for avhengighet og rusmisbruk, mindreårig drikking står for 17,5 prosent (22,5 milliarder dollar) av forbrukerforbruket for alkohol i USA. Senking de drikkealder til 18 ville tillate 18 -til 20-åringer for å drikke alkohol på en trygg måte i regulerte miljøer, med tilsyn.

Deretter er spørsmålet hvorfor skal 18-åringer drikke? På den annen side hevder noen at det å tillate 18 - år - gamle til drikke alkohol vil føre til en økning i mindreårige drikking ; tenåringer vil se på alkoholforbruk som "mindre viktig" på grunn av tilgjengeligheten. Denne utdannelsen bør inkludere de juridiske, etiske og helsemessige konsekvensene av misbruk av alkohol.

Hva ville i tillegg skje hvis drikkealderen ble senket til 18?

Den største umiddelbare kostnaden for den enkelte av en ekstra drikke er at det øker risikoen for å dø. Anslagene i tabell 3 tyder på det hvis drikkealderen var senket til 18 , der ville være ytterligere 8 dødsfall per 100 000 årsverk for 18 –20 alder gruppe.

Hva er den yngste drikkealderen i verden?

16 år

Anbefalt: