Hva betyr besittelse av CDS?
Hva betyr besittelse av CDS?

Video: Hva betyr besittelse av CDS?

Video: Hva betyr besittelse av CDS?
Video: Краткий обзор и установка эмулятора cd changer с Али на vw Passat b5 Beta 5 2024, Juli
Anonim

Besittelse av narkotika i Oklahoma blir referert til " Besittelse av et kontrollert farlig stoff”eller“ Besittelse av CDS .” Besittelse av en liten mengde medisiner blir ofte referert til som "enkel" besittelse . Når noen er siktet for enkelt besittelse , troen er at de bare hadde medisiner til personlig bruk.

På samme måte kan man spørre, hva er CDS -medikamentavgift?

Besittelse av en CDS er en motorvogn brudd, men er ofte ladet med straffbart forhold. Det kriminelle elementet er vanligvis besittelse på mindre enn 50 gram marihuana, en "uorden". Over denne grensen løfter vedtekten forbrytelsen til et forbrytelse.

Hva betyr ulovlig bruk av CDS i tillegg? Dette er besittelse av et kontrollert farlig stoff. I New Jersey, den enkle besittelsen av en ulovlig stoffet kalles besittelse av et kontrollert farlig stoff ( C. D. S .) og den er definert i New Jersey-statutt 2C: 35-10. Dette er den kriminalitet å eie et stoff for personlig bruk.

Heri, er besittelse av CDS en forbrytelse i NJ?

Mange kostnader til besittelse av CDS er tredjegradsforbrytelser fordi besittelse av andre stoffer klassifisert i skjema I, II, III eller IV er en tredje grad forbrytelse i New Jersey . 2C: 35-10 og medfører straffer inkludert en fengselstid på 3 til 5 år, a forbrytelse på rekorden, og en bot på opptil $ 35 000.

Er besittelse av CDS i Maryland en forbrytelse?

Besittelse av et kontrollert farlig stoff ( CDS ) I Maryland , heter illegale rusmidler CDS , forkortelse for "Kontrollert farlig stoff." Bortsett fra marihuana besittelse under 10 gram, alt Maryland legemiddel besittelse lovbrudd er straffbare, fengselsstraff som er forbudt i henhold til CR 5-601.

Anbefalt: