Hva er bedre vinyl- eller nitrilhansker?
Hva er bedre vinyl- eller nitrilhansker?

Video: Hva er bedre vinyl- eller nitrilhansker?

Video: Hva er bedre vinyl- eller nitrilhansker?
Video: ASMR 🤤 Проверяю 10 САМЫХ ЗАЛИПАТЕЛЬНЫХ ИГР в МИРЕ 🤪 АСМР 2024, Juli
Anonim

Nitrilhansker er mye mer motstandsdyktig enn Vinylhansker , men mer dyrt. De største forskjellene er i elastisitet og mekanisk motstand: av denne grunn vinylhansker er mindre følsomme og går i stykker mer enkelt, selv med et enkelt fingertrykk.

Derfor er nitrilhansker bedre?

Generelt, latex hansker gir den beste beskyttelsen mot bakterier og virus, mens syntetiske hansker gir bedre kjemisk beskyttelse. Av de forskjellige typene lateks -frie hansker, nitrilhansker gir en høyere grad av beskyttelse mot virus, i tillegg til den kjemiske beskyttelsen de gir.

er nitrilhansker dyrere? Tradisjonelt, nitrilhansker var mye dyrere enn lateks, men med deres stadig økende popularitet, har vi sett prisene synke de siste årene til et punkt hvor de er på nivå, om ikke lavere priset enn lateks hansker . Nitril har utmerket kjemikaliebestandighet som sammenlignet med latex.

Er nitrilhansker også vinyl?

Nitril er en syntetisk gummiforbindelse som vanligvis brukes som engangsbruk hanske materiale. Nitril har en høyere punkteringsmotstand enn noen annen hanske materiale. Nitril har også en bedre kjemikaliebestandighet enn Latex el Vinylhansker.

Hva er forskjellen mellom lateks- og nitrilhansker?

Med riktig passform, latex kan være ganske holdbar. Det er svært motstandsdyktig mot alkalier, syrer, ketoner, alkoholer og andre typer forurensninger. Nitril er mer punkteringsbestandig: Latex gjør lite for å beskytte huden i motsetning til punkteringsmotstanden oppnådd av nitrilhansker.

Anbefalt: