Hva er hovedmålet med en obduksjon?
Hva er hovedmålet med en obduksjon?

Video: Hva er hovedmålet med en obduksjon?

Video: Hva er hovedmålet med en obduksjon?
Video: Finner dødsårsaken 2024, Juli
Anonim

De hovedmålene med en obduksjon er å fastslå dødsårsak, dødsform, dødsform helsetilstanden til personen før han eller hun døde, og om noen medisinsk diagnose og behandling før døden var passende.

Herav, hva er hovedmålet med en obduksjon?

De hovedformålet med en obduksjon er å svare på spørsmål familien eller legen måtte ha om sykdommen, dødsårsaken og/eller eventuelle eksisterende forhold. Å fastslå en dødsårsak kan være en kilde til trøst for familier.

Hva skjer i tillegg under obduksjon? En lege undersøker restene innvendig og utvendig. Han kan fjerne indre organer for testing og samle prøver av vev eller kroppsvæsker som blod. Eksamen tar vanligvis 1 til 2 timer.

På samme måte kan du spørre, hva er de tre nivåene av obduksjon?

Det er tre nivåer av obduksjon Obduksjoner vil vanligvis inkludere testing for eventuelle infeksjoner (mikrobiologi), endringer i kroppen vev og organer (anatomisk histologi) og kjemikalier, f.eks. medisiner, medisiner eller giftstoffer (toksikologi og farmakologi).

Hva er de to typene obduksjoner?

Det er generelt to typer obduksjoner : rettsmedisinsk eller medisinsk juridisk obduksjoner og sykehus eller medisinsk obduksjoner.

Anbefalt: