Hva er epidermale dendritiske celler?
Hva er epidermale dendritiske celler?

Video: Hva er epidermale dendritiske celler?

Video: Hva er epidermale dendritiske celler?
Video: Dendritic cells : The professional antigen presenter 2024, Juli
Anonim

Svar og forklaring: Epidermale dendritiske celler bidrar til å forhindre infeksjoner, og de produserer også pigment for huden. Epidermale dendritiske celler kalles antigen-presentasjon

Hva er følgelig funksjonen til de epidermale dendritiske cellene?

Epidermale dendritiske celler bidra til å aktivere immunsystemet i kroppen. Piggete halvkuler som sammen med sensoriske nerveender danner en følsom berøringsreseptor.

For det andre, hva er hovedformålet med epidermale dendrittiske celler som Langerhans-celler)? Som andre dendrittiske celler de spesialiserer seg på behandling og presentasjon av antigener for T -lymfocytter. Epidermale Langerhans -celler er spesielt effektive i behandling av bakterielle antigener.

Spørsmålet er også, hvor er epidermale dendritiske celler plassert?

Langerhans celler (LC) er medlemmer av dendritiske celler familie, bosatt i basal- og suprabasal -lagene i epidermis og i epitelet i luftveiene, fordøyelseskanalen og urogenitale kanaler. De spesialiserer seg på antigenpresentasjon og tilhører hudens immunsystem (SIS).

Hvordan er epidermale dendritiske celler assosiert med immunfunksjon?

Kort tid etter infeksjon ble immun adaptiv respons er indusert av dendrittiske celler (Langerhans celler ) tilstede i epidermis ; de er ansvarlige for fangst, behandling og presentasjon av antigener til T -lymfocytter i lokale lymfoide organer.

Anbefalt: