Har japanske agurker frø?
Har japanske agurker frø?

Video: Har japanske agurker frø?

Video: Har japanske agurker frø?
Video: Såing av Agurk og Squash 2024, Juli
Anonim

Japanske agurker er mindre og ha få til nei frø , noe som gjør dem til en fantastisk ferskvare. De ha en glatt mørkegrønn hud med lysegrønt indre kjøtt. Huden er veldig øm, så det er nei trenge for peeling før du spiser.

Følgelig, hvordan dyrker du japanske agurker fra frø?

START FRØ UTENDØRS Anlegg varmekjærlig agurker i full sol bare etter at vårværet er varmt og rolig og nattetemperaturene holder seg over 10°C (50°F). Endre jord godt med gammel gjødsel eller kompost. Så i grupper på 2 til 3 frø 18 tommer

Videre, hvordan vokser japanske agurker? Planting : Mellomrom mellom 36 og 60 tommer fra hverandre, avhengig av type. (Les koden som følger med anlegg for spesifikke avstandsanbefalinger.) Hvis du trelliserer vinstokker, plass planter 12 centimeter fra hverandre. Jordkrav: Agurker trenger fuktig, men godt drenert, næringsrik jord.

Klatrer også japanske agurker?

Japanske agurker er vinstoksdyrkende varianter som trenger et espaliesystem for støtte. Denne typen agurk har en kraftig vekstmåte med varianter som kan nå opp til 8 fot høye. Kontroller den modne høyden på planten på frøpakken eller beholderen for å gi god plass i hagen.

Hva er japanske agurker?

Japanske agurker er sylindriske, slanke og lange, med en lengde på 15 til 30 centimeter. Huden er tynn, mørk skoggrønn og glatt med langsgående spor. Det indre kjøttet har noen spiselige frø og er sprøtt og saftig med lyse, melonlignende smaker.

Anbefalt: