Blir ACDC -belastningen høy?
Blir ACDC -belastningen høy?

Video: Blir ACDC -belastningen høy?

Video: Blir ACDC -belastningen høy?
Video: AC/DC - Touch Too Much (Official Video) 2024, Juli
Anonim

Gjør de ACDC-belastning får deg høy ? - Quora. Det skal det ikke, men noen varianter ha THC-nivåer som kan nå opptil 6 % så det er mulig. ACDC har typisk et THC-område på 0,1 til 6 %, med en CBD-styrke mellom 8 og 20 % og en CBC-styrke på ikke mer enn 0,1 %.

Vil ACDC få deg høy?

ACDC har et THC-til-CBD-forhold på omtrent 1:20, noe som betyr at hvis en prøve av marihuana ble sendt til et laboratorium for testing, skulle resultatene komme tilbake med omtrent 16-24% CBD-innhold og bare 0,5- 1,2 % THC-innhold. Hvis du vil røyke luke til bli høy , ACDC er absolutt ikke belastningen du leter etter.

hva er ACDC -belastningen bra for? Dette press induserer lite eller ingen berusende effekter og hjelper mange pasienter med å behandle ulike plager som smerte, angst, epilepsi, multippel sklerose og de negative effektene av kjemoterapi, alt med et klart hode.

Vet også, er ACDC en sativa eller indica?

Beskrivelse: ACDC er en sativa -dominerende fenotype av cannabisstammen med høy CBD, Cannatonic. En bemerkelsesverdig egenskap ved ACDC er dens THC:CBD-forhold på 1:20, noe som betyr at denne stammen ikke induserer psykoaktive effekter.

Får Trulieve deg høyt?

Gjør Trulieve hjemlevering? Ja vi vil levere bestillingen til døren din hvor som helst i Florida. Medisinsk cannabis kan inneholder tilstrekkelige nivåer av den psykoaktive ingrediensen THC til å produsere høy ”Vanligvis forbundet med cannabis.

Anbefalt: