Hvor finnes løst bindevev?
Hvor finnes løst bindevev?

Video: Hvor finnes løst bindevev?

Video: Hvor finnes løst bindevev?
Video: Surgery Gone Wrong — The Terrifying Reality of an Abdominal Fistula 2024, Juli
Anonim

Plassering. Det kan være funnet i vev seksjoner fra nesten alle deler av kroppen. Det omgir blodårer og nerver og trenger med dem til og med inn i de små mellomrom av muskler, sener og annet vev . Det kan også være tilstede i mediastinale ekstremiteter.

Hva er funksjonen til løst bindevev i forhold til dette?

Løst bindevev finnes mellom mange organer der den virker både for å absorbere støt og binde seg vev sammen. Det lar vann, salter og forskjellige næringsstoffer diffundere gjennom til tilstøtende eller innebygde celler og vev . Fett vev består hovedsakelig av fettlagringsceller, med liten ekstracellulær matrise (figur 2).

Dessuten, hvilke celler finnes i løst bindevev? Løst bindevev (areolar) er plassert under den tykke eosinofile basalmembranen til respiratorisk epitel i luftrøret. En hovedkomponent av løst bindevev er amorf malt substans som ikke flekker med rutine H & E. De mest tallrike celle typer er fibroblaster.

Foruten ovenfor, hvor finnes løst Areolar bindevev i kroppen?

De areolar vev lokalisert i huden binder de ytre lagene av huden til musklene under. Areolar vev er også funnet i eller rundt slimhinner, og rundt blodårer, nerver og organene i kropp.

Hvor finnes elastisk bindevev?

Elastisk fibre er funnet i hud, lunger, arterier, vener, bindevev ordentlig, elastisk brusk, periodontal ligament, foster vev og andre strukturer.

Anbefalt: