Dreper peroksid kaldvirus?
Dreper peroksid kaldvirus?

Video: Dreper peroksid kaldvirus?

Video: Dreper peroksid kaldvirus?
Video: Делюсь своим опытом. Чудеса перекиси водорода. Что такое перекись водорода? 2024, Juli
Anonim

Tilbake i 1928 foreslo Dr. Richard Simmons det kald og influensa virus gå inn i kroppen gjennom øregangen. Og 3% hydrogenperoksid løsningen (finnes på ethvert apotek og selges for mindre enn to dollar) er utrolig effektiv på drap bakterier og virus.

Av det, dreper hydrogenperoksid kaldt virus?

Eddik er et naturlig produkt som er vist drepe kulde og influensabakterier. Bland varmt vann og eddik for best resultat. Hydrogenperoksid , en annen vanlig husholdningsartikkel, kan også brukes til drepe bakterier og virus . Den skal brukes på samme måte som blekemiddel - blandes med vann og deretter tørkes av.

Videre virker hydrogenperoksid i øret mot forkjølelse? Vi har funnet bemerkelsesverdige resultater i å kurere influensa og kald innen 12 til 14 timer ved administrering av noen få dråper på 3 % Hydrogenperoksid ( H2O2 ) i hver infisert øre , (noen ganger bare én øre er infisert) Den H2O2 starter jobber innen 2 til 3 minutter for å drepe influensa eller kald ; det vil være noen bobler og i noen

Videre, dreper peroksid influensavirus?

Så for å hjelpe, må du drepe de virus på overflater ved å desinfisere dem. Du kan drepe influensa ved å tørke overflater og benkeplater med vaskemidler, fortynnet blekemiddel eller hydrogen peroksid . En annen, mer naturlig måte drepe de influensavirus er å bruke damp, enten med en damprenser eller luftfukter.

Hvor lenge varer kaldt virus på overflater?

omtrent syv dager

Anbefalt: