Hva forårsaker Middleschmertz?
Hva forårsaker Middleschmertz?

Video: Hva forårsaker Middleschmertz?

Video: Hva forårsaker Middleschmertz?
Video: Ylvis - The Fox (What Does The Fox Say?) [Official music video HD] 2024, Juli
Anonim

Når et egg utvikler seg i eggstokken, er det omgitt av follikulær væske. Under eggløsningen frigjøres egget og væsken, samt litt blod fra eggstokken. Mens den eksakte årsaken av mittelschmerz er ukjent, antas det at væsken eller blodet kan irritere slimhinnen i bukhulen, forårsaker smerte.

Dessuten, hvor lenge varer Mittelschmerz?

Mittelschmerz er preget av nedre del av magen og bekkenet smerte som skjer omtrent midtveis i en kvinnes menstruasjonssyklus. De smerte kan dukke opp plutselig og avtar vanligvis i løpet av timer, selv om det noen ganger kan vare i to eller tre dager. I noen tilfeller kan det vare opp til neste syklus.

Spørsmålet er deretter hva Middleschmertz er? Mittelschmerz er ensidige, nedre magesmerter forbundet med eggløsning. Tysk for "middels smerte", mittelschmerz forekommer midtveis i en menstruasjonssyklus - omtrent 14 dager før din neste menstruasjon. I de fleste tilfeller krever ikke mittelschmerz legehjelp.

Dessuten er eggløsningssmerter et godt tegn på fruktbarhet?

Kvinner som opplever eggløsningssmerter kan faktisk være en fordel hvis de prøver å bli gravide. Kramper i ukene før menstruasjonen er en skilt at du er eggløsning og sannsynligvis fruktbar . "Sæd kan leve opptil fem dager i en kvinnes kropp," advarer Autry.

Hvordan føles det når egget ditt faller?

Den kunne være eggløsning. Eggløsningssmerter, noen ganger kalt mittelschmerz, kan føle som en skarp, eller som en kjedelig krampe, og skjer på de siden av de magen hvor de eggstokken slipper ut et egg (1–3). Det skjer vanligvis 10-16 dager før de start av din periode, er ikke farlig, og er vanligvis mild.

Anbefalt: