Kan du fnyse en Soma?
Kan du fnyse en Soma?

Video: Kan du fnyse en Soma?

Video: Kan du fnyse en Soma?
Video: Самая страшная тварь SOMA 2024, Juli
Anonim

Soma er også tilgjengelig i tablettform kombinert med kodein eller aspirin. Hvordan blir det misbrukt? Overgripere får vanligvis i seg Soma muntlig. Det er rapportert tilfeller av stoffet som er røkt eller fnyset.

Med hensyn til dette, kan carisoprodol knuses?

Du kan ta carisoprodol med eller uten mat. Å ta det med mat kan bidra til å redusere urolig mage. Du kan kutt eller knuse nettbrettet.

Dessuten, hvor mye selger Somas for på gaten? De gate priser for Soma varierer, men $100 til $150 for en flaske med 30 piller, lovlig solgt for ca $20, er sannsynligvis gjennomsnittlig. Før det ble omklassifisert som et vanedannende stoff, Soma og andre carisoprodol-produkter var tilgjengelig på Internett og gjennom meksikanske apotek.

Så gjør karisoprodol deg høy?

Carisoprodol blir ofte misbrukt med andre legemidler fordi muskelavslappende virker som en forsterker for andre legemidler som opioider, ekstra beroligende midler eller alkohol, og kan lage den " høy "føler meg mye mer potent.

Gjør Soma deg høy?

Ved denne dosen vil en person sannsynligvis ikke oppleve eufori eller a høy . På det meste noen som er spesielt følsomme for medisiner eller nettopp startet Soma kan ha en mild følelse av eufori eller dysfori. De mer betydelige effektene merkes med Soma er tatt kl høy doser eller kombineres med andre stoffer.

Anbefalt: