Kan endokrine problemer forårsake angst?
Kan endokrine problemer forårsake angst?

Video: Kan endokrine problemer forårsake angst?

Video: Kan endokrine problemer forårsake angst?
Video: 22 марта великий праздник, это категорически нельзя делать, иначе быть беде. Приметы сорок святых 2024, Juli
Anonim

Ikke alle symptom på angst er forårsaket ved endokrine system, men mange av dem er det. Stress og angst påvirker nesten alle kjertler i kroppen din. Din endokrine systemet spiller en avgjørende rolle i dette, og frigjør mange av hormonene som skaper din angst symptomer.

Hva er symptomene på endokrine lidelser?

De symptomer av en endokrine lidelser varierer mye og avhenger av den spesifikke kjertelen som er involvert. Men de fleste med endokrine sykdom klager over tretthet og svakhet. Blod- og urinprøver for å sjekke hormonnivåene dine kan hjelpe legene dine med å avgjøre om du har en endokrine lidelser.

Ved siden av ovenfor, hva er den vanligste årsaken til endokrine lidelser? Endokrine sykdommer Stress, infeksjon og endringer i blodets væske- og elektrolyttbalanse kan også påvirke hormonnivået. I USA er vanligste endokrine sykdom er diabetes. Det er mange andre. De behandles vanligvis ved å kontrollere hvor mye hormon kroppen din lager.

Med tanke på dette, kan binyreproblemer forårsake angst?

Overaktiv Binyrene Dette årsaker variable symptomer som høyt blodtrykk, svette, hodepine, bryst smerte og angst.

Kan stress forårsake endokrine forstyrrelser?

Noen av disse stressende svar kan føre til endokrine forstyrrelser som Graves sykdom, gonadal dysfunksjon , psykoseksuell dvergvekst og fedme. Stress kan også endre den kliniske statusen til mange eksisterende endokrine lidelser som nedbør av binyrekrisen og skjoldbruskstorm.

Anbefalt: