Dreper proin hunder?
Dreper proin hunder?

Video: Dreper proin hunder?

Video: Dreper proin hunder?
Video: Как понимать показания эхолота Deeper pro+/ часть1 2024, Juli
Anonim

Jeg leste det Proin fungerer for 70% av hunder og det dreper eller gjør de resterende 30% syke. Veterinæren fortalte meg den eneste måten å være sikker på om det var det Proin skulle gi det til henne etter at hun kom seg for å se om det skjedde igjen. på grunn av PROIN så jeg vil absolutt anbefale å bli foreskrevet PROIN til hund inkontinens.

Dessuten er proin trygt for hunder?

Proin - en tyggbar formulering med den aktive forbindelsen av fenylpropanolaminhydroklorid (PPA). Dette har vist seg å være begge deler sikker (hvis gitt i de foreskrevne dosene) og effektiv (I en FDA-godkjent 28 dagers klinisk studie PROIN redusert gjennomsnittlig urinulykke per uke hos kvinner hunder med 82 %.

Også, hvor lenge kan hunder bo på proin? Med fortsatt dosering i 180 dager, PROIN var effektiv for kontroll av urininkontinens basert på 98,1 % eiertilfredshet. De hunder gjennomsnitt i overkant av en ulykke pr hund per uke.

Følgelig, kan proin gjøre hunden min syk?

De vanligste bivirkningene sett i hunder som ble administrert PROIN ER var oppkast , kroppsvekttap, hypertensjon og diaré.

Kan en hund overdose proin?

Forholdsregler. PROIN kan forårsake økt tørste; Sørg derfor for rikelig med ferskvann. Overdose har vært assosiert med hunder tygge gjennom lukkede flasker med PROIN og bruker flere tabletter. PROIN er ikke effektivt i hunder med inkontinens på grunn av nevrologisk sykdom eller misdannelser.

Anbefalt: