Hva er den vanlige medfødte abnormiteten i ryggraden?
Hva er den vanlige medfødte abnormiteten i ryggraden?

Video: Hva er den vanlige medfødte abnormiteten i ryggraden?

Video: Hva er den vanlige medfødte abnormiteten i ryggraden?
Video: Den akademiska textens ryggrad 2024, Juli
Anonim

Medfødte abnormiteter i ryggraden er lidelser i ryggraden som utvikler seg veldig tidlig i livet. Mange medfødte abnormiteter i ryggraden er relatert til spina bifida. Annen vanlige medfødte ryggradsavvik inkluderer tethered spinal ledning og unormal spinal justering som kyfose, lordose og skoliose.

På samme måte kan man spørre, hva er den vanligste medfødte ryggmargsdefekten?

Paraplegi er mer vanlig med kyfose i det øvre thoraxområdet fordi dette er den delen av ryggmargen som har den dårligste sirkulasjonssirkulasjonen (det såkalte vannskilleområdet i ryggmargsblodtilførselen). I Nord -Amerika, medfødt kyfose er den vanligste årsaken til spinal deformitet.

For det andre, er en medfødt defekt i ryggraden? Medfødt vertebral anomali. Medfødte vertebrale anomalier er en samling av misdannelser av ryggrad . De fleste, rundt 85%, er ikke klinisk signifikante, men de kan forårsake komprimering av spinal ledningen ved å deformere vertebral kanalen eller forårsaker ustabilitet. Denne tilstanden oppstår i livmoren.

Med tanke på dette, hva forårsaker fosterskader i ryggraden?

Legene er ikke sikre hva forårsaker ryggmargsbrokk. Det antas å være resultatet av en kombinasjon av genetisk , ernæringsmessige og miljømessige risikofaktorer, for eksempel en familiehistorie med nevralrør feil og mangel på folat (vitamin B-9).

Hva er spinal segmentering?

Medisinsk definisjon av ryggradssegment : a segmentet av spinal ledning inkludert et enkelt par spinal nerver og representerer spinal innervering av en enkelt primitiv metamer.

Anbefalt: