Er Adaptic det samme som vaselin -gasbind?
Er Adaptic det samme som vaselin -gasbind?

Video: Er Adaptic det samme som vaselin -gasbind?

Video: Er Adaptic det samme som vaselin -gasbind?
Video: Tattoo aftercare tips from a dermatologist| Dr Dray 2024, Juli
Anonim

Adaptisk vaselin Petrolatum impregnert Gasbind by Kendall er en ikke-vedheftende bandasje som brukes i sårpleie. Det er et fint maske og absorberende gasbind som er impregnert med hvitt petrolatum. Dette gasbind forblir fuktig og er ikke-giftig, ikke-sensibiliserende og ikke-irriterende. Dette bidrar til å minimere uttørking og vedheft.

Med tanke på dette, er Xeroform det samme som vaselin -gasbind?

Xeroform - Sterilt, fint maske gasbind impregnert med en blanding av 3% vismut -tribromofenat ( Xeroform ) og USP petrolatum. Den kleber ikke til sårsteder og bidrar til å opprettholde et fuktig sårmiljø. Vaselingasbind - Finmasket gasbind som ikke kleber til sårsteder og bidrar til å opprettholde et fuktig sårmiljø.

Ved siden av ovenfor, hva er en vaselin -gasbind? Vaselin ® Petrolatum gass er en steril, okklusiv dressing bestående av finmasket, absorberende gasbind impregnert med omtrent tre ganger vekten av hvitt petrolatum.

Dessuten, hva brukes Adaptic dressing til?

ADAPTISK ™ Ikke-klebende Dressing er indikert for tørr til svært væskende sår hvor overholdelse av dressing og ekssudat skal forhindres, inkludert: første- og andregradsforbrenning, skrubbsår, grafts, venøse sår, trykksår, negleekstraksjoner, eksem, stifter, kirurgiske snitt, rifter, rekonstruktive

Hva slags dressing er Adaptic?

ADAPTIC ™ ikke-klebende dressing er en primærbandasje laget av strikket celluloseacetatstoff og impregnert med en spesielt formulert petrolatumemulsjon. Den er designet for å beskytte såret samtidig som den forhindrer at bandasjen fester seg til såret.

Anbefalt: