Hva er relevant medisinsk historie?
Hva er relevant medisinsk historie?

Video: Hva er relevant medisinsk historie?

Video: Hva er relevant medisinsk historie?
Video: Hva er olje og gass? 2024, Juli
Anonim

Tidligere medisinsk historie . I en medisinsk møte, a Tidligere medisinsk historie (forkortet PMH), er den totale summen av en pasients helsestatus før det aktuelle problemet.

Ved siden av dette, hva betyr relevant medisinsk informasjon?

Medisinsk historie: 1. I klinisk medisin , pasientens fortid og nåtid som kan inneholde relevant informasjon som har betydning for deres helse i fortid, nåtid og fremtid. De medisinsk historie, som en beretning om alle medisinsk hendelser og problemer en person har opplevd er et viktig verktøy i håndteringen av pasienten.

Vet også, hva inneholder en medisinsk historie? En oversikt over informasjon om en persons helse. En personlig medisinsk historie kan inkludere informasjon om allergier, sykdommer, operasjoner, immuniseringer og resultater av fysiske undersøkelser og tester. Det kan også inkludere informasjon om medisiner som tas og helsevaner, for eksempel kosthold og mosjon.

På samme måte kan man spørre, hva mener du med symptomer og sykehistorie?

De medisinsk relevante klagene rapportert av tålmodig eller andre som er kjent med pasient er referert til som symptomer , i kontrast med klinisk tegn, som er konstatert ved direkte undersøkelse fra medisinsk personale. Mest Helse møter vil resultere i en eller annen form for historie blir tatt.

Hva er en relevant diagnose?

EN relevant eller sekundær diagnose er en tilstand som eksisterte samtidig på det tidspunktet behandlingsplanen ble etablert eller utviklet senere, som påvirker behandling eller omsorg.

Anbefalt: