Hvor begynner den sentrale kanalen?
Hvor begynner den sentrale kanalen?

Video: Hvor begynner den sentrale kanalen?

Video: Hvor begynner den sentrale kanalen?
Video: Пальто, спицами, для зайки/котика в стиле Тильда. МК. #амигуруми #вязанныеигрушки #костюмзайки 2024, Juni
Anonim

De sentral kanal nedenfor ved ventrikkelsystemet i hjernen, begynnelse i et område som kalles obex hvor den fjerde ventrikkel, et hulrom i hjernestammen, smalner. De sentral kanal er plassert i den fremre tredjedelen av spinal ledningen i livmorhalsen og thoraxregionen.

Dessuten, hvor er den sentrale kanalen og hva inneholder den?

en rest av nevralrøret, sentral kanal går lengden på spinal ledning og inneholder cerebrospinal væske.

I tillegg, hva er formålet med sentralkanalen? Svar: The sentral kanal er et væskefylt rom i ryggmargen som har en beskyttende funksjon og gir mulighet for næringstransport. Ventriklene i hjernen er fylt med en løsning med høy saltholdighet kalt cerebrospinalvæske.

Også å vite er hvilke strukturer som ligger i den sentrale kanalen?

De sentral kanal er en del av et system med cerebrospinalvæske (CSF) hulrom som inkluderer cerebral ventrikel, akvedukt av Sylvius og fjerde ventrikkel (figur? 3-? 4) [2]. Det er ligger i den grå kommissuren, som (sammen med den fremre hvite kommissuren) forbinder de to delene av spinal ledning.

Hvordan kommer CSF inn i den sentrale kanalen?

CSF strømmer fra den fjerde ventrikkelen inn i sentralkanalen av spinal ledning eller inn i sisternene i subaraknoidalrommet via tre små foraminer: den sentral foramen til Magendie og de to laterale foramene til Luschka.

Anbefalt: