Hvorfor er huden på hendene mine skinnende?
Hvorfor er huden på hendene mine skinnende?

Video: Hvorfor er huden på hendene mine skinnende?

Video: Hvorfor er huden på hendene mine skinnende?
Video: ПОПУТЧИКОВ НОЧЬЮ НЕ ПОДБИРАЙ. Страшные истории на ночь.Страшилки на ночь. 2024, Juli
Anonim

Hud kan vises skinnende fordi det er så tett, og bevegelse av det berørte området kan være begrenset. Fingre eller tær. Et av de tidligste tegnene på systemisk sklerodermi er Raynauds sykdom, som forårsaker de små blodårene i din fingre og tær for å trekke seg sammen som følge av kalde temperaturer eller følelsesmessig lidelse.

Hvorfor føles huden på hendene mine på denne måten stram?

Sklerodaktisk er en herding av hud av hånd som forårsaker fingrene å krølle innover og ta en klo-lignende form. Den er forårsaket av en tilstand som kalles systemisk sklerodermi, eller systemisk sklerose. Systemisk sklerodermi påvirker ofte hender , forårsaker stramming eller herding av hud.

Vet også, hvorfor ser leger på hendene dine? 'Så, hva er det hånd signaliserer deg bør se for å holde en sjekk din Helse? De hender kan fortelle leger mye om tilstanden til din lever. Blodårene i huden utvider seg på grunn av endringer i hormonbalansen forårsaket av leversykdom.

Bare så, hva er de tidlige symptomene på sklerodermi?

  • Herdet eller fortykket hud som ser skinnende og glatt ut.
  • Kalde fingre eller tær som blir røde, hvite eller blå.
  • Sår eller sår på fingertuppene.
  • Små røde flekker i ansiktet og brystet.
  • Puffete eller hovne eller smertefulle fingre og/eller tær.
  • Smertefulle eller hovne ledd.
  • Muskel svakhet.

Hva utløser sklerodermi?

Det er ikke kjent hva forårsaker sklerodermi , men det antas å være en autoimmun tilstand som årsaker kroppen produserer for mye bindevev. Dette fører til fortykning, eller fibrose, og arrdannelse i vev. Folk med sklerodermi kommer ofte fra familier der det eksisterer en annen autoimmun sykdom.

Anbefalt: