Hvor kommer kalde virus fra?
Hvor kommer kalde virus fra?

Video: Hvor kommer kalde virus fra?

Video: Hvor kommer kalde virus fra?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Juli
Anonim

En av de vanlige Kalde virus Opprinnelse i kameler. Et internasjonalt team av forskere har funnet ut at en av de fire koronavirusene er ansvarlige for det vanlige kald - a virus kjent som HCoV-229E-oppsto i kameler før de ble overført til mennesker.

Med tanke på dette, hvordan starter kalde virus?

EN kald begynner når a virus legger ved til slimhinnen i nesen eller halsen. Immunsystemet ditt – kroppens forsvar mot bakterier – sender ut hvite blodlegemer til angripe denne inntrengeren.

Vet også, muterer forkjølelsesvirus? FYI, det er mulig å få det samme virus serotype når den neste kald og influensasesongen ruller rundt (ikke at du egentlig ville vite det, uansett). Virus muterer akkurat nok til at immunitetene du har utviklet noen ganger ikke lenger er effektive. Rhinovirus er kjent for mutere raskt.

På samme måte, hvorfor finnes det kalde virus?

Det er den vanligste infeksjonssykdommen hos mennesker og er hovedsakelig forårsaket av koronavirus eller rhinovirus. Fordi det er mer enn 200 virus som forårsaker det vanlige kald , menneskekroppen kan aldri bygge opp motstand mot dem alle. Det er derfor forkjølelse er så vanlige og kommer ofte tilbake.

Hvor finnes forkjølelse i verden?

Kald -forårsaker virus kan være funnet i alle hjørner av verden . Rhinovirus (fra det greske ordet rhin, som betyr "nese") utviklet seg fra enterovirus, som forårsaker mindre infeksjoner i hele menneskekroppen. De har blitt identifisert selv i avsidesliggende områder inne i Amazonas.

Anbefalt: