Hva betyr supraventrikulære ektopiske slag?
Hva betyr supraventrikulære ektopiske slag?

Video: Hva betyr supraventrikulære ektopiske slag?

Video: Hva betyr supraventrikulære ektopiske slag?
Video: Ekstrembølger i havet – hva er det, hvordan oppstår de og hvilken betydning kan de ha for virksomhet 2024, Juli
Anonim

Sammendrag. Supraventrikulær for tidlig beats er atrielle sammentrekninger utløst av ektopisk foci i stedet for sinoatrial nod. De oppstår i atria (atrium for tidlig slag ) eller, gjennom retrograd ledning, i atrioventrikulær nod (junctional premature slag ).

Er supraventrikulære ektopiske slag på denne måten normale?

Ektopisk hjerteslag er ekstra hjerteslag som oppstår like før en vanlig slå . Ektopiske slag er vanlig og vanligvis ikke en grunn til bekymring, selv om de kan få folk til å føle seg engstelige. Ektopiske slag er vanlig. Folk kan føle at hjertet hopper over a slå eller produserer en ekstra slå.

Vet også, hva er forskjellen mellom ventrikulære ektopiske og supraventrikulære ektopiske? Ventrikulær arytmier oppstår i nedre hjertekamre, kalt ventrikler . Supraventrikulær arytmier oppstår i området over ventrikler , vanligvis i hjerteets øvre kamre, kalt atria.

På samme måte spør folk, er ektopiske beats seriøse?

Ektopiske slag er tidlig (premature) eller ekstra hjerteslag , som kan føre til at du får hjertebank. Som de fleste årsaker til hjertebank, ektopiske slag er vanligvis ufarlige og betyr ikke at du har en seriøs hjertesykdom. De krever vanligvis ingen behandling med mindre de forekommer veldig ofte eller er veldig alvorlig.

Hva betyr supraventrikulær ektopi?

Oversikt. Supraventrikulær takykardi ( SVT ), også kalt paroksysmal supraventrikulært takykardi, er definert som en unormalt rask hjerterytme. Det er et bredt begrep som inkluderer mange former for hjerterytmeproblemer (hjertearytmier) som stammer over ventriklene ( supraventrikulær ) i atriene eller AV-knuten.

Anbefalt: