Er det godt å sove med hodet mot sør?
Er det godt å sove med hodet mot sør?

Video: Er det godt å sove med hodet mot sør?

Video: Er det godt å sove med hodet mot sør?
Video: Sover du på magen? 2024, Juli
Anonim

I stedet for at energi trekkes ut hvis du sove med hodet til de nord trekkes energi inn din kroppen som fremmer helse, lykke og velstand. Det betyr at du burde søvn som en logge med hodet mot sør . Hvis du ikke er det sover vel, prøv å endre de posisjon av sengen din og se hva som skjer.

Når du holder dette for øye, hvilken vei bør hodet ditt stå overfor når du sover?

den beste retning til søvn møter ditt hode mot øst. Dette øker konsentrasjonen og hukommelsen. Dessuten tiltrekker det positivitet og holder deg frisk. Du får en lyd søvn i dette retning som det antas dette retning er utstyrt med handlingskraft og har positive bølger.

hvorfor skal du ikke sove med hodet vendt mot nord? På grunn av denne forestillingen, nordover sover antas å være ønskelig bare for klare drømmer og astrale reiser; ellers, sover med hodet mot Norden er dårlig meldt pga de jordens magnetisme.

Ved siden av ovenfor, kan vi sove med hodet mot sør?

I følge Vastu, du står fritt til søvn med din hode i alle retninger UNNTATT NORD. Hode i Sør : Iht sover retning Vastu, dette er den BESTE RETNINGEN som skal holdes hode . Sover med hodet mot sør retning øker rikdom, lykke og velstand.

Hvilken side skal du sove på Vastu?

Unngå sover med hodet mot nord-øst retning . Som per Vastu , kan magnetfeltet skade sover mønstre. Sørvest og sørøst regnes som gode sover veibeskrivelse for den diagonale soveromsveiledningen. Den gjenværende nord-vest regnes som en nøytral sovende retning som per Vastu.

Anbefalt: