Hva artikulerer Ischium med?
Hva artikulerer Ischium med?

Video: Hva artikulerer Ischium med?

Video: Hva artikulerer Ischium med?
Video: Alvorlig og dyp psykisk utviklingshemming - Del 4 2024, Juli
Anonim

Ischium artikulerer med ilium og pubis . Ischium er delt inn i kroppen, overlegen ramus av ischium og dårligere ramus av ischium. Ischial tuberosity, som støtter vekt når du sitter, ligger på ischium.

På denne måten, hva knytter seg til Ischium?

Det er en rekke kraftige muskler fester til ischium spesielt hamstrings (biceps femoris, semimembranosus og semitendinosus) samt quadratus femoris, obturator externus og adductor magnus (se figur 11.2A/B).

Man kan også spørre, hva artikulerer med acetabulum? De acetabulum er den koppformede sokkelen på bekkenets laterale aspekt, som artikulerer med hodet på lårbenet for å danne hofteleddet. Marginen på acetabulum er mangelfull underordnet.

På samme måte, hva er Ischiums hovedfunksjon?

Et av de tre beinene som danner bekkenet, den øvre delen av dette beinet danner en major del av den konkave delen av bekkenet som danner hoften. Som en del av hofteleddet spiller dette beinet veldig viktig rolle i beinmobilitet, balanse, stå opp og løfteoppgaver, blant annet.

Hvorfor gjør Ischium -beinet mitt vondt?

Skade eller overforbruk kan årsaken de bursa å bli betent, hoven, og smertefullt - en tilstand som kalles bursitt. Ischial bursitt kan resultat av å sitte i lange perioder på en hard overflate, fra direkte traumer til de området, eller fra skade til de hamstringsmuskel eller sene gjennom aktiviteter som løping eller sykling.

Anbefalt: