Hva er CPT -kode for lipoma excision?
Hva er CPT -kode for lipoma excision?

Video: Hva er CPT -kode for lipoma excision?

Video: Hva er CPT -kode for lipoma excision?
Video: Conners CPT 3 Демонстрация 2024, Juli
Anonim

11400-11446

På samme måte spørs det, hva er prosedyrekode 11406?

CPT 11406 , Under eksisjonsgodartede lesjoner Prosedyrer på huden. Den nåværende prosedyreterminologien ( CPT ) kode 11406 som vedlikeholdt av American Medical Association, er en medisinsk prosedyre kode under området - Eksisjonsgodartede lesjoner Prosedyrer på huden.

For det andre, hva er ICD 10 -koden for Lipoma? Godartet lipomatøs neoplasma, uspesifisert D17. 9 er en fakturerbar/spesifikk ICD - 10 -CM kode som kan brukes til å indikere en diagnose for refusjonsformål.

Man kan også spørre, hvordan koder du eksisjon av flere lipomer?

Lipomer er en type svulst som vanligvis er godartet og kan finnes i flere steder. I henhold til generelle retningslinjer, når lipom er tilstede overfladisk, vil det være hensiktsmessig å bruke en eksisjonskode fra integumentærsystemet (11400-11446, Eksisjon , godartet lesjon).

Hva er Subfascial Lipoma?

Abstrakt. Lipomer i hode- og nakkeområdet forekommer vanligvis i det umiddelbare subkutane vevet. De er ekstremt sjeldne under det muskuløse nakkebåndet. Vi presenterer et tilfelle av en 53 år gammel kvinne med en subfasial lipom lokalisert i det fremre siderommet i nakken.

Anbefalt: