Hva er det generiske navnet på Fluocinonide?
Hva er det generiske navnet på Fluocinonide?

Video: Hva er det generiske navnet på Fluocinonide?

Video: Hva er det generiske navnet på Fluocinonide?
Video: En økonom forklarer: Er vi overutdannet i Norge? 2024, Juli
Anonim

Legemiddelklasse: Kortikosteroid

Deretter kan man også spørre, er Fluocinonide et generisk middel?

Fluocinonid er FDA-godkjent generisk reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle en rekke hudsykdommer som dermatitt, allergi, utslett og eksem. Denne medisinen tilhører en gruppe medikamenter kjent som kortikosteroider.

Spørsmålet er deretter hva Fluocinonide brukes til? Denne medisinen er brukt for å behandle en rekke hudforhold (f.eks. eksem, dermatitt, allergi, utslett). Fluocinonid reduserer hevelse, kløe og rødhet som kan oppstå under slike forhold. Denne medisinen er et sterkt kortikosteroid.

Videre, hva er det generiske navnet på lidex?

Lidex . Fluocinonid er et steroid. Det forhindrer frigjøring av stoffer i kroppen som forårsaker betennelse. Fluocinonide topical (for huden) brukes til å behandle betennelse og kløe forårsaket av en rekke hudsykdommer som allergiske reaksjoner, eksem og psoriasis.

Er Fluocinonide det samme som lidex?

Triamcinolonacetonidkrem og Lidex ( fluocinonid ) er aktuelle (for huden) kortikosteroider som brukes til å lindre betennelse i huden, kløe, tørrhet og rødhet forårsaket av en rekke hudsykdommer som allergiske reaksjoner, eksem og psoriasis.

Anbefalt: