Hvordan knytter du en slynge for en brukket arm?
Hvordan knytter du en slynge for en brukket arm?

Video: Hvordan knytter du en slynge for en brukket arm?

Video: Hvordan knytter du en slynge for en brukket arm?
Video: ЧТО ПРОИСХОДИТ ТАЙЛЕРСКОМУ КАСТУ? | Мы Дэвис 2024, Juli
Anonim

Før den øvre enden av bandasjen rundt baksiden av nakken. Brett den nedre enden av bandasjen opp over underarm å møte toppen av bandasjen ved skulderen på den skadede siden. Slips de to endene av bandasjen sammen i et revknute over kragen bein og tuck i freeends.

Ved siden av dette, hvor lenge må du bruke en slynge for en brukket arm?

Hvis du har brudd som ikke krever kirurgi, du 'll trenger å ha en slynge i to til seks uker. Proksimale frakturer krever vanligvis minst tid, mens distale frakturer trenge det meste. Hvis du har kirurgi, du kan trenger å ha på seg en rollebesetning, fatle , skinne eller skinne i flere uker.

For det andre, hvordan sover du med en slynge? SOVE : De første 6 ukene din fatle bør holdes på mens du er i sengen. Du kan finne det mer behagelig å søvn på ryggen i utgangspunktet, med en pute under den opererte armen for støtte. Du kan også synes det er mer behagelig å søvn i halvsittende stilling.

Også å vite er, hvordan bruker du en armslynge etter en skulderoperasjon?

Ha på de fatle eller startsperre til enhver tid, med mindre kirurg sier at du ikke trenger det. Det er OK å rette opp væpne under albuen og flytt håndleddet. Men prøv å flytte din væpne så lite som mulig væpne skal bøyes i en 90 ° vinkel (en rett vinkel) i albuen din.

Hva brukes en armslynge til?

EN fatle er en enhet pleide å støtte og holde i ro (immobilisere) en skadet del av kroppen. Slynger kan være brukt til mange forskjellige skader. De er oftest brukt når du har et brudd (brudd) eller forflyttet væpne eller skulder.

Anbefalt: