Innholdsfortegnelse:

Hva kan jeg spraye på veggedyr?
Hva kan jeg spraye på veggedyr?

Video: Hva kan jeg spraye på veggedyr?

Video: Hva kan jeg spraye på veggedyr?
Video: Reparasjon av hagesprøyter 2024, Juli
Anonim

Følgende gjenværende insektmidler og støv er merket som spray- og støvmadrasser:

  • Cimexa støv.
  • Bedlam Plus Aerosols.
  • CrossFire insektmiddel.
  • CrossFire aerosoler.
  • Temprid FX insektmiddel.
  • Steri-Fab Veggedyrspray .

På samme måte spørs det, hva dreper veggedyr umiddelbart?

I en veggedyr behandling , alkohol er i utgangspunktet et forsøk på å fylle rollen som en kontaktspray, som er en insektmiddelspray som dreper veggedyr på kontakt. Disse sprayene er bevist drepe i en høyere hastighet enn rødsprit kunne klare, og er ekstremt allsidige når de kan påføres.

På samme måte, hva kan jeg ha på huden min for å forhindre at veggedyr biter meg? Kjøp en liter rødsprit og noen sprayflasker. Gni alkohol er din nye beste venn. Det dreper ikke bare veggedyr egg, men fungerer også som avstøtende mot beholde dem fra å legge nye, og holder dem fra biting deg om natten.

Hva kan jeg i denne forbindelse spraye på madrassen min for å drepe veggedyr?

Bruk Flex 10-10 på madrass og boks vår. Flex 10-10 er et kraftig insektmiddel som vil tilby en rask knockdown og langsiktig kontroll av veggedyr . Bland Flex 10-10 i en sprøyte med vann, følg instruksjonene på etiketten. Sprøyte de madrass , med fokus på sømmene og eventuelle tuer.

Hva er den beste sprayen for å bli kvitt veggedyr?

Bedlam plus er en annen topprangerte veggedyrspray . Sammenlignet med andre veggedyrspray , dette produktet gjør ha en sterk lukt. Bedlam har også ovicidale egenskaper, i tillegg til å fungere som et voksenmiddel, noe som betyr at det kan drepe egg og voksne i kontakt.

Anbefalt: