Er det trygt å svømme i patogenforurenset vann?
Er det trygt å svømme i patogenforurenset vann?

Video: Er det trygt å svømme i patogenforurenset vann?

Video: Er det trygt å svømme i patogenforurenset vann?
Video: kim svømmer under vann 2024, Juli
Anonim

Unngå svelging Vann

Når den er vannbåren patogener er tilstede, de fleste svømmere blir utsatt når de svelger vann . Det er mindre sannsynlig at du blir syk hvis du vasser eller svømme uten å legge hodet under vann.

Med hensyn til dette, er soppinfeksjoner mer vanlige enn bakterielle eller virusinfeksjoner?

Soppinfeksjoner av lungene er mindre vanlig enn bakteriell og virusinfeksjoner men utgjør betydelige problemer i diagnostisering og behandling. De påvirker hovedsakelig mennesker som bor i visse geografiske områder og de med immunsvikt. Virulensen deres varierer fra å forårsake ingen symptomer til å forårsake død.

Deretter er spørsmålet, er tarmparasitter som kan leve opptil 20 år? De parasitten kan leve til opptil 20 år i mennesker, sier CDC. Selv om Spirometra bendelorm forekommer over hele verden, har de fleste tilfeller av mennesker blitt rapportert i Sørøst -asiatiske land, i henhold til CDC. Mennesker er utilsiktede verter og kan ikke overfører sykdommen.

I tillegg, hvilken av følgende typer infeksjoner behandles vanligvis med antibiotika?

Antibiotika er sterke medisiner som behandle bakteriell infeksjoner . Antibiotika vil ikke behandle viral infeksjoner fordi de ikke kan drepe virus. Du blir bedre når den virale infeksjon har gått sin gang. Vanlige sykdommer forårsaket av bakterier er urinveiene infeksjoner , halsbetennelse og noe lungebetennelse.

Hvilken av de følgende personene vil ha større risiko for bakteriell lungebetennelse?

De kl størst risiko for bakteriell lungebetennelse inkludere mennesker komme seg etter operasjonen, mennesker med luftveissykdom eller virusinfeksjon og mennesker som har svekket immunforsvar. Chlamydophila pneumoniae, som vanligvis årsaker øvre luftveisinfeksjoner året rundt, men kan også resultere i en mild form for lungebetennelse.

Anbefalt: