Er det midlertidige finér?
Er det midlertidige finér?

Video: Er det midlertidige finér?

Video: Er det midlertidige finér?
Video: Настоящая мужская тумба. 2024, Juli
Anonim

Ideelt sett, midlertidige finér vil bli i plass i 5 til 10 dager til de permanente er klare. Nå, får finér er ikke noe du vil snakke om under en samling med venner, nødvendigvis. Men midlertidige finér er ikke laget av porselen. I stedet er de laget av akryl.

Følgelig, kan du få midlertidige finér?

Få midlertidige finér . Prosedyren til får porselen finér inkluderer bruk av midlertidige finér . Midlertidige finér er laget av akryl og er festet med midlertidig sement. De er nødvendige for å beskytte tennene dine fra følsomhet til permanent finér er klar.

Vet også, hvordan ser midlertidige finér ut? De midlertidige finér er laget for å se som permanent finér men de gjøre ikke føles som endelige restaureringer som er jevnere og også naturtro i deres utseende . Tennene kan være følsomme for temperaturen eller tygge med midlertidige finér men det kan ende hvis de endelige restaureringene er installert.

Bare så lenge, hvor lenge kan du bruke midlertidige finér?

Etter at du har fått montert de midlertidige delvise eller hele finérene, bruker du dem for sju til ti dager.

Hvordan tar du vare på midlertidige finér?

Porselen Finér De midlertidig er plassert med sement som er designet for å løsne lett, så unngå å tygge klissete matvarer som tyggegummi eller taffy. Bruk tannbørsten for å rengjøre midlertidig som du vanligvis gjør med de andre tennene dine.

Anbefalt: