Er Clear Care konserveringsmiddel gratis?
Er Clear Care konserveringsmiddel gratis?

Video: Er Clear Care konserveringsmiddel gratis?

Video: Er Clear Care konserveringsmiddel gratis?
Video: Как очистить кишечник от 15 кг отходов. Избавьтесь от многолетней слизи, каловых камней и паразитов! 2024, Juli
Anonim

For kontaktlinser som er så ferske at de føles som nye klar valg er CLEAR CARE ®. Den unike Triple Action Cleaning-formelen til KLAR OMSORG ® bruker kraften til hydrogenperoksid til å drepe bakterier og dyprenser og nøytraliserer til mild saltvannsløsning uten tilsetning konserveringsmidler for irriterende- gratis komfort.

På samme måte spør folk, hva er en klar omsorgsløsning?

Clear Care er #1 legen anbefalt hydrogenperoksid løsning på markedet. Den eksklusive Triple Action Cleaning -formelen og det unike etuiet gir perfekt rengjøring for sensitive øyne. Denne milde saltvannet løsning tilbyr en fullstendig nøytralisering av peroksid som imiterer naturlige tårer.

I tillegg, hvor lenge varer en flaske klar pleie? 7 dager

Ganske enkelt, hva er forskjellen mellom Clear Care og Clear Care Plus?

Hva er det forskjellen mellom CLEAR CARE ® og KLAR PLEIE ® PLUS ? KLAR PLEIE ® PLUS har samme rengjøringsevne som KLAR OMSORG ®, men inneholder også et proprietært fuktemiddel kalt HydraGlyde ® Moisture Matrix som rekondisjonerer myke linser og omgir dem med langvarig fuktighet.

Kan du bruke Clear care hver dag?

Som å sette inn en ny linse Hver dag jeg lære pasientene mine det bruker CLEAR CARE er som å ha et friskt, nytt objektiv hver dag fordi av flott rengjøring det gir. Dette fører til forbedret komfort på grunn av redusert oppbygging og en mer konsekvent ha på erfaring gjennom levetiden til den kontaktlinsen.

Anbefalt: