Hvor kan jeg få ephedra plante?
Hvor kan jeg få ephedra plante?

Video: Hvor kan jeg få ephedra plante?

Video: Hvor kan jeg få ephedra plante?
Video: Алтай. Телецкое озеро. Катунь. гора Белуха. Озеро Джулукуль. Река Чулышман. Nature of Russia. 2024, Juli
Anonim

De ulike artene av Ephedra er utbredt i mange land, hjemmehørende i sørvestlige Nord -Amerika, Sør -Europa, Nord -Afrika, sørvest og Sentral -Asia, Nord -Kina og vestlige Sør -Amerika. I tempererte klimaer, de fleste Ephedra arter vokser på kysten eller i sandjord med direkte sollys.

I denne forbindelse, kan du fortsatt kjøpe ephedra?

Sammendrag Kosttilskudd som inneholder efedrin alkaloider ble forbudt av FDA i 2004. Medisiner som inneholder efedrin og ephedra planten er fortsatt tilgjengelig for Kjøp , selv om regelverket kan variere fra sted til sted.

Er også ephedra lovlig i USA? Ephedra er verken trygt eller lovlig som kosttilskudd. FDA konkluderte i 2004 med at alle kosttilskudd inneholder ephedra alkaloider utgjør en risiko for alvorlige bivirkninger (hjerteinfarkt, hjerneslag og død), og så inneholder produkter ephedra alkaloider kan ikke være det lovlig selges/markedsføres i forente stater.

Bare så, hvilken plante inneholder efedrin?

Annen anlegg kilder som inneholde slik efedrin alkaloider inkluderer Sida cordifolia L. og Pinellia ternata (Thunb.) Makino. Vanlige navn som har vært brukt på de ulike planter at inneholder efedrin alkaloider inkluderer sjødrue, gul hest, leddgran, popotillo og landmalv.

Hvorfor er ephedra forbudt?

Hvorfor FDA forbudt ephedra . I desember 2003 kunngjorde U. S. Food and Drug Administration det forbud salg av produkter som inneholder ephedra . Påstandene om å fremme vekttap så vel som for å øke energi og årvåkenhet førte til at både idrettsutøvere og gjennomsnittlige treningsgjengere tok det ephedra Produkter.

Anbefalt: