Hva brukes polysulfid til?
Hva brukes polysulfid til?

Video: Hva brukes polysulfid til?

Video: Hva brukes polysulfid til?
Video: polysulfide 2024, Juli
Anonim

Master Bond polysulfider er allsidige syntetiske elastomerer som er brukt innen elektronikk, elektrisk, datamaskin, metallbearbeiding, apparater, bilindustri og kjemisk industri. De kan være brukt i et bredt spekter av bruksområder, for eksempel: Tetningsmidler for drivstofftanker til fly.

Hva brukes polysulfidgummi til?

Polysulfid gummier er brukt i gummiering av drivstofflagringstanker og i produksjon av olje- og bensinbestandige rør og gasstette membraner for gassmålere. Tetningsforbindelser fremstilles av flytende Thiokols.

Dessuten, hva er polysulfid avtrykksmateriale? Polysulfid avtrykksmateriale . – Polysulfidavtrykkmateriale var den første ikke -vandige elastomere "gummien" inntrykksmateriale utviklet for tannbehandling. lim som brukes til å feste inntrykksmateriale til en ikke -perforert skuff.

Også spurt, hva er polysulfidforseglingsmiddel?

Polysulfid tetningsmidler . Polysulfid tetningsmidler er designet for skjøter som må tåle langvarig nedsenking i væsker. Typiske bruksområder inkluderer svømmebassenger, fontener, kjøletårn, drivstoff- og kjemikalielagringstanker, avløpsvannbehandling og petrokjemiske anlegg.

Hva er Thiokol gummi?

Thiokol gummi er en polymer av etylenpolysulfid. Thiokol gummi kan fremstilles ved kondensering av 1, 2-dikloretan med natriumpolysulfid. Egenskaper. Thiokol gummi er motstandsdyktig mot virkningen av oksygen, ozon og også mot bensin, smøremidler og løsemidler.

Anbefalt: