Er Sofmed Breathables det samme som avaira?
Er Sofmed Breathables det samme som avaira?

Video: Er Sofmed Breathables det samme som avaira?

Video: Er Sofmed Breathables det samme som avaira?
Video: EKA JOKA SULATTAA JÄÄKALIKAN SAA PITÄÄ SISÄLLÖN 💸🥶 2024, Juli
Anonim

MERK: Sofmed Pustende er et "butikkmerke" og er identisk med det nasjonale merket " Avaira "Store Brand"-strategien brukes av kjeder som America's Best og Eyeglass World og andre for å forhindre at kundene deres kan handle for en lavere pris andre steder.

Er Sofmed dessuten det samme som biofinity?

Biofinity ( Samme som Sofmed Pustende XW): Materialet i Sofmed Pustende, som er samme produkt som Biofinity , er veldig pustende for å holde øynene dine komfortable hele dagen. Sofmed Breathables XW selges også under forskjellige navn som f.eks Biofinity , AquaClear og SiH 48. Vi sender kun Biofinity merkelapp.

I tillegg, hva er forskjellen mellom avaira og avaira vitalitet? CooperVision understreker at de nye kontaktlinsene leverer alle funksjonene som er laget Avaira populær. Derimot, Avaira Vitality er forbedret med et enda høyere vanninnhold, sammen med forbedret beskyttelse med en Klasse 1 UV-filter. Et forbedret UV -filter blokkerer nå 90% av UVA- og 99% UVB -stråling.

Også spurt, er Sofmed kontakter gode?

Sofmed 55 kontaktlinser har et avansert objektivdesign som gir utmerket syn, komfort og håndtering. Disse linsene har også en myk blå fargetone som bidrar til å forbedre kontaktlinsens håndtering og plassering. Disse linsene er en god valg for første gangs kontaktlinser.

Hvor lenge varer Sofmed 55 kontakter?

2 uker

Anbefalt: