Hvor er den første metatarsal?
Hvor er den første metatarsal?

Video: Hvor er den første metatarsal?

Video: Hvor er den første metatarsal?
Video: METATARSALS 2024, Juli
Anonim

De første metatarsal bein er beinet i foten like bak stortåen. De første metatarsal beinet er det korteste av metatarsal bein og den desidert tykkeste og sterkeste av dem. Som de fire andre metatarsals , den kan deles inn i tre deler: base, kropp og hode.

På samme måte, hvor er den andre metatarsal?

De andre metatarsal bein er et langt bein i foten. Det er det lengste av metatarsal bein, blir forlenget bakover og holdt fast inn i fordypningen som dannes av de tre kilebeinene.

For det andre, er metatarsal del av tåen? De metatarsal bein er forbundet med beinene i tå , eller falanger, ved knoken på tå eller metatarsophalangeal ledd. Metatarsaler er konvekse i form (bue oppover), er lange bein og gir fot dens bue. De jobber med bindevev, leddbånd og sener, for å gi bevegelse i fot.

Dessuten, hvor er mellomfotene i foten din?

De metatarsal bein, eller metatarsus er en gruppe på fem lange bein i fot , plassert mellom tarsale bein i bak- og midtbenet fot og tærnes falanger.

Hva er den første metatarsophalangeal leddet?

Mellom hodene på metatarsal bein og bunnen av de proksimale falangene (tåbenene dine) er metatarsophalangeal ledd . De første metatarsal (storetå) artikulerer også med (eller forbinder med) to sesamoidben på plantarens overflate av foten (fotens bunn).

Anbefalt: