Vil forsikringen dekke en Panniculectomy?
Vil forsikringen dekke en Panniculectomy?

Video: Vil forsikringen dekke en Panniculectomy?

Video: Vil forsikringen dekke en Panniculectomy?
Video: Tummy tuck and Liposuction Istanbul 2024, Juli
Anonim

Siden pannikulektomi er ikke typisk sett på som en kosmetisk kirurgi, din forsikring leverandør kan hjelpe betale for prosedyren. Men du må oppfylle spesifikke kriterier, og pannikulektomi må sees på som en medisinsk nødvendighet. Ta kontakt med helsen din forsikring leverandør for å diskutere betalingsalternativene dine.

Betaler forsikringen dessuten for en pannikulektomi?

EN pannikulektomi er dyrere enn en bukplastikk, men det dekkes ofte av medisinsk forsikring . Kostnaden kan variere fra $ 8 000 til $ 15 000, pluss anestesi og andre tillegg. En mageplastikk er rimeligere, men dekkes ikke av forsikring.

er overflødig hudfjerningsoperasjon dekket av forsikringen? Noen vil betale for overflødig fjerning av huden . Hvis hud henger under kjønnsbenet og utslett oppstår, forsikring kan betale for en pannikulektomi. Dette er imidlertid ikke en kosmetisk prosedyre. Full bukplastikk eller bukplastikk er nesten aldri dekket , men forespørsel på individuell basis forekommer.

I så måte dekker Blue Cross Blue Shield Panniculectomy?

BCBSNC gjør ikke gi dekning for ikke medisinsk nødvendige tjenester eller prosedyrer. BCBSNC vil gi dekning for Pannikulektomi når det er bestemt å være medisinsk nødvendig fordi de medisinske kriteriene og retningslinjene vist nedenfor er oppfylt.

Dekker Medicaid en Panniculectomy?

Gateway Health℠ gir dekning under de medisinsk-kirurgiske fordelene med selskapets Medicaid produkter for medisinsk nødvendig pannikulektomi kirurgiske inngrep. Denne politikken utelukker dekning av kirurgiske prosedyrer for abdominoplastikk og lipektomi, fordi prosedyrene er av kosmetisk karakter.

Anbefalt: