Hva brukes en isolasjonsavdeling til?
Hva brukes en isolasjonsavdeling til?

Video: Hva brukes en isolasjonsavdeling til?

Video: Hva brukes en isolasjonsavdeling til?
Video: 抖音原来是电子鸦片中美害怕互相洗脑,如何选择正确的居住地远离热门核投弹地区 TIKTOK is electronic opium, CHINA-US are afraid of brainwash. 2024, Juli
Anonim

På sykehus og andre medisinske fasiliteter, en pleie under isolering er et eget avdeling brukt til isolere pasienter som lider av smittsomme sykdommer. Flere avdelinger for individuelle pasienter plasseres vanligvis sammen i en isolering enhet.

Hvorfor skulle en pasient bli isolert?

Streng isolering brukes til sykdommer som spres gjennom luften og i noen tilfeller ved kontakt. Pasienter må være plassert i isolasjon for å hindre spredning av smittsomme sykdommer. De som er det beholdt i streng isolering er ofte beholdt i et spesialrom på anlegget designet for dette formålet.

Man kan også spørre, hva er fire typer isolasjon? Disse inkluderer tidsmessig isolering , økologisk isolering , atferdsmessig isolering , og mekanisk isolering.

På samme måte kan du spørre, hva er 3 typer forholdsregler for isolasjon?

Det er tre typer av transmisjonsbaserte forholdsregler --kontakt, dråpe og luftbåren - type som brukes avhenger av overføringsmåten for en spesifikk sykdom.

Hva er hovedregelen for isolasjon?

Dråpe isolering forsiktighetsregler-brukes for sykdommer eller bakterier som spres i små dråper forårsaket av hoste og nysing (eksempler: lungebetennelse, influensa, kikhoste, bakteriell meningitt). Helsepersonell bør: Bruk kirurgisk maske mens de er i rommet. Masken må kastes i søppel etter at du har forlatt rommet.

Anbefalt: