Kontrollerer hjernestammen reflekser?
Kontrollerer hjernestammen reflekser?

Video: Kontrollerer hjernestammen reflekser?

Video: Kontrollerer hjernestammen reflekser?
Video: Кинезиология,Почки, Рефлекс Страха. Дефицит витаминов В12, В9 и железа. 2024, Juli
Anonim

De hjernestamme , som består av medulla (en forstørret del av den øvre ryggmargen), pons og mellomhjerne (nedre dyr har bare en medulla). De kontroller av hjernestammen de reflekser og automatiske funksjoner (hjertefrekvens, blodtrykk), bevegelser i lemmer og viscerale funksjoner (fordøyelse, vannlating).

På denne måten, hvilken del av hjernen styrer reaksjonstiden?

Lillehjernen er på baksiden av hjerne , under lillehjernen. Den er mye mindre enn storhjernen. Men det er veldig viktig del av hjernen . Den kontroller balanse, bevegelse og koordinering (hvordan musklene fungerer sammen).

Spørsmålet er deretter, styrer hjernestammen kroppstemperaturen? De hjernestamme eller Truncus encephali på latin er a hjerne struktur plassert mellom medulla og ryggmargen (1). Funksjonen til hjernestamme er å motta, behandle og justere visse funksjoner knyttet til oppmerksomhet, syn, søvn, hørsel, opphisselse og temperatur kontroll.

Herav, hva styres reflekser av?

EN refleks bue er en nevral vei som styrer a refleks . Hos virveldyr passerer de fleste sensoriske nevroner ikke direkte inn i hjernen, men synapser i ryggmargen. Dette gir mulighet for raskere refleks handlinger som skal skje ved å aktivere spinal motoriske nevroner uten forsinkelse i å dirigere signaler gjennom hjernen.

Styrer lillehjernen reflekser?

De lillehjernen og hjernestamme følger med storhjernen for å fremme full fysisk og mental funksjon. Hjernestammen også kontrollerer reflekser.

Anbefalt: