Hva sa Freud om sinne?
Hva sa Freud om sinne?

Video: Hva sa Freud om sinne?

Video: Hva sa Freud om sinne?
Video: Freud om äktenskapet 2024, Juli
Anonim

Sigmund Freud , kjent som psykologiens far, mente det sinne var en følelsesmessig utvikling som stammer fra analstadiet. Freuds psykoanalysen omhandlet forskjellige utviklingsstadier og var for det meste basert på seksuell utvikling og undertrykkelse. Analstadiet hadde mye å gjøre med kontroll (eller mangel på det).

Hva sier psykologi om sinne om dette?

Sinne er en følelse preget av antagonisme mot noen eller noe du føler bevisst har gjort deg feil. Sinne kan være en god ting. Det kan gi deg en måte å uttrykke negative følelser på, for eksempel, eller motivere deg til å finne løsninger på problemer. Men overdreven sinne kan forårsake problemer.

er det bedre å uttrykke sinne eller holde det inne? Følelser - Dens Bedre å uttrykke sinne enn å Hold det inne . Sinne kan være en aktiv eller passiv følelse. Når det blir en aktiv følelse, sinne kan få folk til å piske oss verbalt eller fysisk. På den andre siden, sinne kan føre til at folk blir fiendtlige, passive-aggressive og deprimerte når de er passive.

Bare så, hva er assosiert med sinne?

Sinne er en negativ følelsestilstand som vanligvis er assosiert med fiendtlige tanker, fysiologisk opphisselse og mistilpasset atferd. Det utvikler seg vanligvis som svar på uønskede handlinger fra en annen person som oppfattes som respektløs, nedverdigende, truende eller forsømmelig.

Hvorfor handler folk ut i sinne?

Når mennesker internalisere følelser av sinne , får dem til å vende seg mot seg selv og bli selvkritiske og selvhatende. Når mennesker kan ikke tolerere sint følelser, har de en tendens til handle ut deres sinne upassende. De finner det vanskelig å kontrollere og er sårende eller krenkende mot seg selv og andre.

Anbefalt: