Hvordan inngår PBMer med apotek?
Hvordan inngår PBMer med apotek?

Video: Hvordan inngår PBMer med apotek?

Video: Hvordan inngår PBMer med apotek?
Video: GIF av hvordan innzoomingen på nytt berggrunnskart fungerer 2024, Juli
Anonim

PBMer inngår avtale med apotek på vegne av helseplaner og arbeidsgivere for å betjene pasienter ved å bygge nettverk av foretrukne apotek . Som en del av forhandlingene om å bli en foretrukket nettleverandør, apotek og PBM-er forhandle kontrakt typer, betalingssatser for medisiner og ansvaret til begge parter.

På samme måte fungerer PBMer med apotek?

Ifølge amerikaneren Farmasøyter Assosiasjon, PBM-er er hovedansvarlig for å utvikle og vedlikeholde formelen, inngå kontrakt med apotek , forhandle rabatter og rabatter med legemiddelprodusenter, og behandle og betale krav på reseptbelagte legemidler.

Spørsmålet er deretter, hva er en PBM -kontrakt? EN Forvalter av apotekfordeler ( PBM ) er en tredjepartsadministrator som er kontrahert av helseplaner, arbeidsgivere, fagforeninger og offentlige enheter for å administrere reseptbelagte medisinprogrammer. 'De fleste, om ikke alle, PBM-kontrakter gi PBM retten til å avslutte sin kontrakt med apoteket med eller uten årsak.

Hvordan refunderer PBM apotek?

PBM opererer midt i distribusjonskjeden for reseptbelagte legemidler. Det er fordi de: bruker kjøpekraften til å forhandle rabatter og rabatter fra legemiddelprodusenter. avtale direkte med den enkelte apotek til betale for narkotika utleveres til mottakere.

Hvordan øker PBM -stoffene prisene?

Apotek nytteforvaltere ( PBM ) er store bidragsytere til ballongflyging priser og mangel på åpenhet. American College of Rheumatology støtter lovgivning som vil gå ned medisinkostnader for våre pasienter av økende PBM -priser åpenhet og ansvarlighet.

Anbefalt: