Hvorfor brenner store røde tyggegummiinnpakninger?
Hvorfor brenner store røde tyggegummiinnpakninger?

Video: Hvorfor brenner store røde tyggegummiinnpakninger?

Video: Hvorfor brenner store røde tyggegummiinnpakninger?
Video: ODESSA. BRINGER. HJELP MENNESKER 9. 03. 2022 2024, Juli
Anonim

Merkelig nok, visse forbindelser, som kanelaldehydet i Stor rød tygge tannkjøtt , aktiver de samme typene nervesensorer som oppdager kulde! Tyggen din tannkjøttomslag sannsynligvis inneholdt noe kanelaldehyd som kom i kontakt med huden din, aktiverte dine kalde sensorer og fikk deg til å føle en brenner følelse!

Bare så, kan du spise Big Red tyggegummiinnpakninger?

Ja – akkurat som du kan spise /tygge et stykke papir (selv om det ikke anbefales). De innpakning er ikke ment å tygges eller spises og vil ikke legge noe godt til tannkjøtt (selv om det ikke skader du ). Bare nyt tannkjøtt slik de hadde tenkt det - innpakning -gratis!

er Big Red tyggegummi dårlig for deg? En studie fra 2004 ledet av Wu og finansiert av Wrigley fant det tygge selskapets Stor rød tannkjøtt skjære dårlig -pust bakterier i munnen med mer enn halvparten umiddelbart etter at den ble tygd.

Med tanke på dette, hva skjedde med Big Red tyggegummi?

Stor rød er en tygging med kanelsmak tannkjøtt introdusert av William Wrigley Jr. Company i 1975. Stor rød var tilgjengelig i Storbritannia og Irland på midten til slutten av 1990-tallet, men er ikke lenger tilgjengelig der. Det er en populær suvenir for besøkende til USA fra Irland, eller Storbritannia.

Har Big Red tyggegummi ekte kanel?

Wrigleys Stor rød tygge tannkjøttet har en modig kanel smak som gir langvarig frisk pust. Hver enkelt pakke inneholder enkelt å dele, individuelt innpakket tyggepinner tannkjøtt . Nyt kanel tygge tannkjøtt med den langvarige, brennende varme smaken.

Anbefalt: