Innholdsfortegnelse:

Kan heksehassel gjøre hemoroider verre?
Kan heksehassel gjøre hemoroider verre?

Video: Kan heksehassel gjøre hemoroider verre?

Video: Kan heksehassel gjøre hemoroider verre?
Video: Fedtstoffer og triglycerider 2024, Juli
Anonim

Tilsett en liten mengde ren heksehassel til en bomullsdott og duppe på hemorroide kan lindre mange symptomer. Hvis dette gir symptomer verre , bør folk prøve en mindre direkte metode. Det er viktig at heksehassel er ikke fortynnet med alkohol, som dette kan tørke ut og irritere hemorroide.

Kan trollhassel dessuten irritere hemorroider?

Folk bruker det ofte lokalt, noe som betyr at de påfører det direkte på huden. Trollhassel kan hjelpe til med å helbrede hemorroider , som er utvidede vener i anus eller endetarm. Hemorroider kan årsaken irritasjon blødning og ubehag.

I tillegg gjør hemorroider det vanskelig å bli ren? Internt og eksternt hemorroider dele noen vanlige symptomer; begge typer kan bløder, for eksempel. Andre likheter inkluderer: Både interne og eksterne hemoroider kan forårsake lekkasje av avføring og anal slim. Hemorroider kan også gjøre rengjøring anus etter en avføring mer vanskelig.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan bruker du heksehassel for hemoroider?

Som et alkoholekstrakt (vanligvis tilgjengelig på apotek): Mett et stykke tøy og søke om til det berørte området. Endetarmsområdet. Etter stikkpiller, bruk 0,1 til 1 gram blad og bark påført en til tre ganger daglig. Når det påføres analområdet, heksehassel vann kan påføres opptil seks ganger om dagen eller etter avføring.

Hva er det raskeste hjemmemedisinet for hemorroider?

Hjem rettsmidler

  1. Spis fiberrik mat. Spis mer frukt, grønnsaker og fullkorn.
  2. Bruk aktuelle behandlinger. Påfør en reseptfri hemoroidekrem eller stikkpille som inneholder hydrokortison, eller bruk pads som inneholder trollhassel eller et bedøvende middel.
  3. Bløtlegg regelmessig i et varmt bad eller sittebad.
  4. Ta orale smertestillende midler.

Anbefalt: